marți, 1 aprilie 2008

Summitul NATO sau cum să-ţi iei o zi liberă


"Noroc" că vine Bush la Constanţa să mai stea constănţenii acasă, să se reducă şi numărul maşinilor de pe străzi, să se strângă gunoaiele de pe stradă şi să se planteze lalele înflorite deja pe marginea şoselelor. Însă cum în România nimic nu merge ca pe roate mai multe sunt neajunsurile. Ca de exemplu: bunica nu poate ieşi la fereastră să-l vadă şi ea pe domn' Bush că riscă s-o împuşte lunetiştii, copilul meu trebuie să stea acasă că-i închisă grădiniţa şi să-mi facă mie capu' mare, s-a dus naibii şi programarea mea la salonul de înfrumuseţarea şi etc. etc. etc. Dacă stau să mă gândesc mai bine... ce mama lu' proces verbal caută ăsta la Constanţa? Doar aşa să ne strice nouă programul? Că vine şi oricum nu ne dă nimic - nici dolărei, nici cuvântări alese, nici măcar o bucată de cingo din ăla de la ei din America. Ba mai mult, vine să ia, tot de la noi, ăştia mai năpăstuiţi - că să nu credeţi că lalelele alea înflorite nu sunt plătite din banii noştri sau caşchetele care fac de pază nu iau pentru orele suplimentare nişte bănuţi în plus, tot de la noi. Bre nea Boschete, n-ai putea mata să stai la Americutza acolo liniştit şi să venim noi la tine?
P.S. Poza de mai sus este un "retuş" a lu' nea Bush, găsită pe un blog de-al nostru: retusuri.blogspot.com

3 comentarii:

Roxana Costea spunea...

eh.. si oricum cand trece nu'l vede nimerea, ca pun pariu ca o sa stea chitulat in vreo limolina.

Adrian Costea spunea...

haida ba... poate se supara bushica pe noi. Io pregatisem confeti, pistoale cu stegulete si alte chestii. Acuma ce fac cu ele? Nah, acum vad ca ti-a citit blogu si bush.

Ionut spunea...

Oricum si-a ales si el ziua cea mai potrivita sa vina in Romania, ar fi trebuit un titlu de ziar : "On April Fool's Day a Joke is Coming to Romania!" ;)